Locale Altele
Luni, 13 Mai 2024
Luni, 13 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Satu Mare nu va fi Alianță PSD – PNL la alegerile locale! Mircea Govor va candida pentru președinția Consiliului Județean
Florin Răchitan  - Joi, 21 Martie 2024

Purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, a transmis mesajul președintelui organizației județene a partidului său, Mircea Govor, potrivit căruia Biroul Politic Național al Partidului Social-Democrat a hotărât ca la Satu Mare să nu existe Alianță PSD – PNL la alegerile locale din 9 iunie, astfel că cele două partide vor avea candidați proprii atât pentru conducerea Consiliului Județean, cât și pentru cea a primăriilor din fiecare localitate.

Același Birou Politic Național a validat candidaturile actualului prefect Radu Roca pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, respectiv Mircea Govor pentru postul de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Decizia vine după ce în ultima lună s-a negociat intens și au fost propuse mai multe soluții pentru realizarea unei alianțe județene, după modelul celei de la nivel național, inclusiv lansarea unui ”iepuraș”, dar, până la urmă, vom asista la un duel triplu în care vor fi implicați Adrian Cozma de la PNL, Mircea Govor de la PSD și Pataki Csaba de la UDMR.

Vom reveni cu amănunte și vom avea timp de multe analize în perioada următoare ;))

1962 vizite
Distribuie pe